maanantai 28. marraskuuta 2011

Lyhyt päivä

Ei tähän päivään auringonvaloa paljoa mahdu, mutta eri tuuteista tulee uutisvirtaa ihan riittävästi. Egyptiläiset ovat vaaliuurnilla, saa nähdä miten sotilashallituksen käy.
OECD on lukenut madonlukuja tulevalle talouskehitykselle ja Nobelistiprofessori Paul Krugman on alamaissa jopa blogikirjoituksessaan. Olemme kai menossa kohti kaikkien aikojen lamaa? Toivottavasti ei sotaan ei tule aiheita.

Suomessa on saatu tulosopimus aikaan ja valtio osallistuu siihen kaatamalla tupokasaan muutamia satoja miljoonia kansalaisten iloksi. Isolta rettelöltä näytetään välttyvän. Ja siitähän ei pidä valittaa.  Globaalit markkinavoimat tuskin kuitenkaan taputtavat kansalliselle ratkaisulle. Mutta hyvä etä edes joku alkaa olla järjestyksessä. Oli varmaan tosi hyvä juttu ottaa entinen SAK:n pj hallitukseen.

Berit- myrskyn puhalluksia on hieman ollut tällä seudulla, mutta infra toimii. Ensi yönä pakastuu kunnolla, mutta sitten taas lämpenee.
Jos haluja on, voi netistä etsiä eri versioita laulusta Marraskuu. Laulajia löytyy You tuubista useaan makuun. Mutta marrasKUU ei saa kehuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti